Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

op aanvraag

Villa in Spaanse stijl - rustige ligging

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 
 

 1998 (+ recente grondige renovatie)

 2 à 3

 1

 2

 neen

 ja 

 dubbele garage 

 ja

 ja

 ja

 kleine waterpartij

 Z

 890 m²

 450 m² exclusief terrassen, tuin en voortuin

 136 (certificaatnr 180089)

  x € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : wg met landelijk karakter, Gewestplan Aalst-Ninove-Geraardsbergen-Zottegem dd30.05.1978, vv, gdv, vg

 Electrisch keuringattest : nog niet voorhanden

 Bovengrondse stookolieketel 2.400 l 

 Niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

 

omschrijving

Deze prachtige ruime villa is gelegen in de heuvelachtige streek van Haaltert in een landelijk en mooie residentiële buurt. De woning is 'als nieuw' gerenoveerd en volledig instapklaar.

De indeling als volgt : men betreedt via het wandelpad de voorzijde. De inkomhall in natuursteen is voorzien van gastentoilet met lavabo. Er is tevens een ruim bureau of slaapkamer in parket. Toegang via een dubbele glazen deur naar de ruime woonkamer met parketvloer. Deze is royaal belicht via de raampartijen aan voor-en achterzijde en geeft toegang tot het terras vooraan en tuinzicht achteraan. De rustieke keuken is luxueus uitgerust  : formuis met 5 kookplaten (Smeg) en dampkap (Bosch), ingebouwde vaatwas, oven (Smeg), afwas-en spoelbak. Ingebouwde dubbele  Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmaker en veel opbergruimte dankzij de kasten. Ook werd een flatscreen tv voorzien en er is ruim plaats voor de eettafel met zicht op de tuin. De Spaanse sfeer is nooit ver weg in de zuidgerichte tuin : een groot aangelegd terras, een waterpartij en grasperk, volledig omheind. Zonnebaden en vervolgens schaduw opzoeken (diner/lunch) aan de overdekte patio. Vooraan is een terras voor het aperitief.

Via de natuurstenen strap bereikt men het verdiep met 2 ruime slaapkamers, een ingerichte dressingroom en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Een toilet en sierradiator zijn eveneens aanwezig. De ganse woning heeft bovendien een volledig kelderverdiep met dubbele (electrisch bedienbare) garagepoort, plaats voor 2 wagens, ruime wasruimte , alsook veel stockageruimte.

Uiteraard heeft de villa overal goede isolatie (perfecte EPC score !), dubbele beglazing, pvc ramen, kwaliteitsmaterialen en is er alarminstallatie aanwezig.

Zeker een bezoekje waard !  

 

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.