Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

niet meer beschikbaar

Exclusieve villa met zwembad in residentiële omgeving

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 
 +/- 1967

Bouwinfo : Metselwerk in baksteen, , schouwen in grijze Boomse bakstenen, plinten, dorpels en treden in graniet (blauwsteen Soignies), kroonlijsten en kapitelen in witsteen (Massangis Roche Jaune), alle houtwerk in Oregon-pine, schalies in rood Noors denhout, leien (Martelange), goten in zink, balkons in gesmeed ijzer met rood koper voor de details, gepolierde marmeren vloeren op de begane grond m.u.v. woon-en eetkamer in vol eiken parket, ramen, rolluiken en poorten in rood Noors dennenhout, volle eiken deuren, gedetailleerde info omtrent de isolatie.

Regenwaterput aanwezig. Gefilterd regenwater. Waterverzachter. Electr zonnewering aan de terrassen. Electr poorten.

 6

 2 (bad en douche / douche) + 3 'in room' sanitair

 4

 open haard aanwezig

 ja 

 dubbele garage 

 ja, zuidgericht 

 zuidgericht terras

 buitenzwembad 

 Z

 4.244 m²

 311 m² bebouwde oppervlakte (kelderverdieping, begane grond, nachtgedeelte, ged. zolderverdieping = 933 m²) exclusief terrassen, tuin en voortuin.

 396 (certificaatnr 0001984309-1)

 3.158 € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : deels woongebied, deels parkgebied, gvv, gdv, gvkr

 Electrisch keuringattest : in aanvraag

 Bovengrondse stookolietank 10.000 l

 Niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

omschrijving

Deze prachtige majestueuze villa is één van de meest exclusieve van de Koningin Der Badsteden, op een perceel van 4.244 m².

Deze woonst werd gebouwd einde jaren '60 door befaamd architect Viérin, met bebouwde oppervlakte van maar liefst 311 m² (totaal 933 m²!) met aandacht voor maximale duurzaamheid qua bouw en materialen. Gelegen in de meest prestigieuze villawijk van Oostende, vlakbij de groene long van de stad, het Maria Hendrikapark. Het centrum, de Visserskaai en het strand zijn op wandelafstand te vinden. 

De tuin is royaal aangelegd met diverse begroeiing, bomen, planten en bloemen die de privacy prima garanderen. Aan de zuidkant is over de ganse breedte van de woonst een terras. Aan de zijkant van de woonst, in de breedte van de tuin, bevindt zich het zwembad.

Treed binnen in de villa  via de marmeren inkomhall. Ontvangstruimte met vestaire en gastentoilet. Prestigeuze woonkamer voorzien van open haard en aparte eetkamer (met dubbele scheidingsdeur) bekleed in volle eiken parket. Beide bieden via opendraaiende raampartijen toegang naar de tuin en het terras. Aparte keuken.  Twee aparte kamers (burelen, hobbyruimte, bar, ...).

Dubbele garage (+/- 80 m²) met electrisch bedienbare poorten en een aparte wasruimte.  De ganse villa is onderkelderd met de technische voorzieningen (stookolietank, chauffageketel, zwembadvoorzieningen, ... )

De etage met de nachtpatio : slaapkamer (1) met sanitair, slaapkamer (2), de master bedroom (3) met dressing en badkamer, volledig ingericht met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een derde sanitaire ruimte (vernieuwde douche en wastafel) scheidt ruime slaapkamers (4 & 5). Twee aparte bergruimte. Mezzanine boven de garage (80 m²)

Slaapkamer (6) met sanitaire voorziening. Vaste trap naar de gigantische zolderverdieping (231 m²).  

De villa is voorzien van 2 aparte ingangen, 2 trappen en kan dus perfect dienst doen als kangoeroewoning of aparte praktijkruimte ! 

De ganse woning is voorzien van verwarming op stookolie, dubbele beglazing met luiken, alarminstallatie, kleine goederenlift,... Enkel de beste materialen werden gebruikt, degelijk gebouwd met betonstructuur, algemeen goede staat, doordachte indeling.

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.